Skip to main content

Tervetuloa!

Sorrin Puutarha

Sano Sorri, kun haluat salaattia!

Arvostatko aitoa lähiruokaa, luonnollista kasvutapaa sekä sesonkiajattelua? Ruoan alkuperällä ja puhtaudella on väliä sinun ja läheistesi hyvinvoinnille? Sitten olet oikeassa paikassa. Olemme käsityöläisiä, joiden työnteon motiivina on halu tuottaa sinulle tuoretta ja ensiluokkaista salaattia, kokkaat sitten kotikeittiössä tai ammatiksesi.

Sorrin Puutarhan päätuotteita ovat erilaiset erikoissalaatit ja niistä tehtävät käyttövalmiit, pestyt ja pilkotut salaattisekoitukset, jotka pakataan modernissa tehtaassamme. Lisäksi pakkaamme kokonaisia, laadukkaita I-luokan salaatinkeriä sekä yrttejä. Löydät meidät myös Turun kauppatorilta. Myyntiä on huhtikuusta lokakuun loppuun.  

Tutustu tuotteisiimme! »Sorrin Puutarhan viikkotilaustuotteet »

Sano Sorri, kun haluat salaattia!

Arvostatko aitoa lähiruokaa, luonnollista kasvutapaa ja sesonkiajattelua? Uskot, että ruoan alkuperällä ja puhtaudella on väliä sinun ja läheistesi hyvinvoinnille? Arvostat käsityöläisiä, joiden työnteon motiivina on halu tuottaa sinulle tuoretta ja ensiluokkaista salaattia, kokkaat sitten kotikeittiössä tai ammatiksesi arjen aterioita ja suun huvituksia? Sitten olet oikeassa paikassa.

Ammattikeittiöille

  • Käyttövalmiit Mix’it
  • Kokonaiset salaatit
  • Tukut palveluksessanne
Lue lisää »

Reseptit

  • Inspiroidu salaateistamme ja tutustu Suu salaatille -blogiimme
  • Tilaa salaattivinkit kesän ajaksi!
Lue lisää »

Sorrin torikausi 2023

Vuoden 2023 torikausi on päättynyt, kiitos ihanille asiakkaillemme.
Meidän pakattuja vihreitä saatat vielä bongata markettien hyllyiltä lokakuun ajan!

Kiitos!

Sorrin syksyinen toritiski

Salaattipostia!

Kaikki postit »