phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

Vesa ja Nina Sorri 

 

VESA JA NINA SORRI VILJELEVÄT SALAATTIA SYDÄMELLÄ

Värikkäät tuotteet, herkullinen esillepano Mörkö ja Hemuli -salaatteineen ovat luoneet Sorrin Puutarhasta turkulaisille käsitteen. Monen askel johtaakin päivittäin Turun kauppatorille, jossa Vesa ja Nina Sorrin viljelemät suuret, vehreän vihreät, raikkaat ja maukkaat salaatit ovat ansainneet asiakkaiden arvostusta ja uskollisuutta pitkälti yli kaksikymmentä vuotta. Sori - kävin jo Sorrilla, muistetaan torikasseista vieläkin. 

Harvempi kuitenkin tietää, että Sorrit myyvät käyttövalmiita salaatteja myös ruokakaupoissa. Mullassa ja auringossa kasvaneet salaatit poimitaan päivittäin käsin, jonka jälkeen ne pilkotaan, pestään, lingotaan kuivaksi ja pussitetaan uusissa ja hygienisesti laatuvalvotuissa tiloissa.

- Tänään pellossa ja huomenna lautasellasi, se on meidän motto! Käyttövalmiit salaatit säilyvät useamman päivän jääkaapin viileälokerossa, joten kaikkea ei tarvitse ihan heti syödä. Tosin salaatti on kuin maito, sitä ostetaan tarpeen mukaan ja käytetään muutaman päivän aikana, kertoo Nina Sorri

Kausiluonteisen Turun kauppatorin lisäksi Turun  kauppahallissa toimii vuoden ympäri Sorrin vihannes- ja hedelmäpuoti. Maailman sesongeista voimansa saava kauppapaikka myy asiakkaille perusvihannesten ja hedelmien lisäksi kauden erikoisuuksia sekä keittiömestarien loihtimia kasviskeittoja ja hedelmäsekoituksia helpottamaan arkea ja juhlaa. 

KAALIMAAN KAKARAT

Sorrin Puutarhalla on pitkät perinteet ja useiden sukupolvien kokemus maanviljelystä Varsinais-Suomessa. Toiminta on aina perustunut rehellisyyteen ja tunnollisuuteen ja haluun tarjota asiakkaille parhaita makuja ja kauniita, puhtaita ja terveellisiä tuotteita. Se onnistuu, koska kaikki omat viljelykasvit kasvavat luonnollisesti aidossa mullassa ja Suomen kesäisestä valosta nauttien.

- Koen itseni vieläkin pikkutytöksi, joka ihastui kaalia kasvattavaan Vesaan. Välillä nipistän itseäni, sillä en voi käsittää, että olemme olleet nykyisellä toripaikalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Oma perhe, Sorrin puutarha ja salaatit ovat minun juttuni, kertoo Nina Sorri nauraen.

- Vesan kanssa vietimme seurusteluajat vähemmän romanttisesti kaalimaalla kunnes ryhdyimme hienostelemaan salaateilla. Kokeilimme erilaisia siemeniä ja etsimme uusia ideoita. Mietin, kuinka ihanaa olisi myydä useita eri salaatteja valmiina sekoituksena. Kuinka helppoa terveellisen salaatin tekeminen olisi ja säästäisi aikaa muuhun. Ja nyt se on totta. 

- Monen vuoden kokeilujen, erehdysten ja onnistumisten kautta olemme siinä tilanteessa, että pitkäaikainen unelmamme toteutui. Keväällä 2014 valmistuivat upouudet ja suuremmat tuotantotilat Maariaan, kotimme viereen vastaamaan käyttövalmiiden salaattien kasvanutta kysyntää. Pakkaamme myös kokonaisia salaatteja. Meille menneet kesät ovat olleet työntäyteisiä, mutta samalla elämme yhteistä unelmaamme. 

 

 

 

Henkilöstö

Vesa Sorri
Puutarhuri
vesa(at)sorri.fi
+358 400 782077


nsNina Sorri
Puutarhurin rouva
nina(at)sorri.fi
+358 500 782077


Piki Kettinen
Salaatillisen ilosanoman sanansaattaja
piki(at)sorri.fi
+358 400 722308