phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

Kyssakaalikeitto

Mieto kyssäkaalikeitto sopii syksyyn.

 

Näitä tarvitset:

 

  • 1 iso kyssäkaali tai pari pienempää 
  • 1 kpl kuorittu porkkana
  • kasvislientä
  • 1 pkt Koskenlaskijaa (voi olla myös maustettua)
  • lehtipersiljaa
  • Mimis kukkia koristeluun

 

Toimi näin:

 

  • Kuori ja pilko kyssäkaalit. Muista kuoria riittävän paksulti, ettei tule tikkuja. Laita ne kattilaan porkkanakuutioiden kera. Lisää kasvislientä sen verran, että kasvikset juuri peittyvät. 
  • Anna juuresten kiehua miedolla lämmöllä, kunnes kyssäkaalit tuntuvat kypsiltä.
  • Soseuta keitto ja lisää lientä mieleisesi sakeuden aikaansaamiseksi.  
  • Lisää sulatejuusto ja kuumenna kiehumispisteeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.
  • Llisää halutessasi lehtipersiljaa tai muita yrttejä
  • Koristele kukkasin

 

Uutissähkeet

Satokausi 2017 on avattu!

Ihanaa, kevät on taas täällä. Yhtä varmaa kuin muuttolinnut on Sorrin salaattien saapuminen torille!

 

Lue lisää...

Lue miten Sorrin Mixi-salaattisekoitukset saivat alkunsa.


 Klikkaa tästä ja lue, mistä Nina sai idean Sorrin käyttövalmiisiin salaattisekoituksiin.

 

 

10 parasta markettilöytöä - mukana Sorrin pesty lehtikaali


Glorian ruoka&viini-lehdessä valittu vuoden parhaat 2014! Sorrin lehtikaali on mukana. Käy lukemassa koko juttu tästä. 

 

 

Lue lisää...

Sorrin salaattisekoitukset avasivat TS-testikeittiön


Käy katsomassa, mitä Jesse ja Sakke loihtivat Sorrin Gurmee-mixistä ja lehtikaalista. Klikkaa tästä katsomaan!




Lue lisää...

Terveyttä ravinnosta

Suu salaatille, satokausi on alkanut

 Tiesitkö, että 1 sangollinen salaattia vastaa 20 g silavaa?

Lue Lisää

Sorrin Facebook

Kauden reseptivinkki

Valmistujaiset tai juhlat tulossa?

Valmistujaiset tulossa? Turun kaupungin edustusemäntä Sanna Nordling kertoo työstään ja antaa vinkkejä juhlien järjestämiseen.

Lue Lisää