phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

Kyssakaalikeitto

Mieto kyssäkaalikeitto sopii syksyyn.

 

Näitä tarvitset:

 

  • 1 iso kyssäkaali tai pari pienempää 
  • 1 kpl kuorittu porkkana
  • kasvislientä
  • 1 pkt Koskenlaskijaa (voi olla myös maustettua)
  • lehtipersiljaa
  • Mimis kukkia koristeluun

 

Toimi näin:

 

  • Kuori ja pilko kyssäkaalit. Muista kuoria riittävän paksulti, ettei tule tikkuja. Laita ne kattilaan porkkanakuutioiden kera. Lisää kasvislientä sen verran, että kasvikset juuri peittyvät. 
  • Anna juuresten kiehua miedolla lämmöllä, kunnes kyssäkaalit tuntuvat kypsiltä.
  • Soseuta keitto ja lisää lientä mieleisesi sakeuden aikaansaamiseksi.  
  • Lisää sulatejuusto ja kuumenna kiehumispisteeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.
  • Llisää halutessasi lehtipersiljaa tai muita yrttejä
  • Koristele kukkasin

 

Uutissähkeet

Terveyttä ravinnosta

Tiesitkö tämän salaateista?

 Tiesitkö, että 1 sangollinen salaattia vastaa 20 g silavaa?

Lue Lisää

Satokausi 2018 on avattu!

Ihanaa, kevät on taas täällä. Yhtä varmaa kuin muuttolinnut on Sorrin salaattien saapuminen torille!  

Lue Lisää

Sorrin Facebook

Kauden reseptivinkki

Vinkit juhlien järjestämiseen

Juhlat tulossa? Turun kaupungin edustusemäntä Sanna Nordling kertoo työstään ja antaa vinkkejä juhlien järjestämiseen.

Lue Lisää