phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

 

Rapsakka jääsalaatti ja persikka sopivat hienosti mainiosti yhteen kanan kanssa. Vähän yrttejä maustamaan kanaa ja keväinen salaatti on valmis.

 

 

Rapsakka jääsalaatti ja persikka sopivat mainiosti yhteen kanan kanssa. Vähän yrttejä maustamaan kanaa ja keväinen salaatti on valmis.

Kevainen kanasalaatti

Broilerinkoipireisipalat ovat edullinen proteiinilisä salaatteihin. Huuhtele aina ensin marinadi pois ja laita kanat uunipannulle. Voitele kanapalat Neito-sitruunaöljyä (tai käytä suosikkiöljyäsi, mutta mausta se sitruunamehulla) ja ripottele sormisuolaa päälle.  Laita uuni ohjeen mukaan 175 C° ja kypsennä kanoja n. tunti. Anna jäähtyä, jonka jälkeen poista nahka ja luut ja laita kananpalat marinadiin. Voithan tietysti syödä rapsakan nahan, jos olet sen ystävä.

Marinadi pilkotulle kananlihalle: 

  • 2 dl pilkottua lehtipersiljaa ja minttua
  • sormisuolaa
  • mustapippuria
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 tl sokeria tai hunajaa
  • Neito-sitruunaöljyä

Pilko jääsalaatti, lisää joukkoon

  • persikanpaloja,
  • viinirypäleitä ja
  • kirsikkatomaatteja

ja sekoita marinoidut kananpalat joukkoon. 

Jääsalaatin rakenne kestää lämpimät kananpalat. Käytä salaatin kastikkeena sitruunaöljyä. 

 

 

 

 

 

Uutissähkeet

Terveyttä ravinnosta

Suu salaatille, satokausi on alkanut

 Tiesitkö, että 1 sangollinen salaattia vastaa 20 g silavaa?

Lue Lisää

Sorrin Facebook

Kauden reseptivinkki

Valmistujaiset tai juhlat tulossa?

Valmistujaiset tulossa? Turun kaupungin edustusemäntä Sanna Nordling kertoo työstään ja antaa vinkkejä juhlien järjestämiseen.

Lue Lisää