phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

Torilla
Torilla
Luonnollisesti lähiruokaa
Kaupassa
Kaupassa
100% lähiruokaa vihannestiskiltä
Ravintolassa
Ravintolassa
Tuoretta, sesongin mukaan

   AVOMAALLA, AIDOSSA MULLASSA

Sorrin Puutarhalla on pitkät perinteet ja useiden sukupolvien kokemus maanviljelystä Varsinais-Suomessa. Toiminta on aina perustunut rehellisyyteen ja tunnollisuuteen ja haluun tarjota asiakkaille parhaita makuja ja kauniita, puhtaita ja terveellisiä tuotteita. Se onnistuu, koska kaikki omat viljelykasvit kasvavat luonnollisesti aidossa mullassa ja Suomen kesäisestä valosta nauttien.

blank30

   AROMIT AURINGOSTA

Salaattimme ja vihanneksemme viljellään kesäisin muhevassa, matojen kuohkeuttamassa aidossa mullassa luonnollisen auringonvalon alla. Luonnollinen elinympäristö kypsyttää kasvimme muhkeiksi, antaa rapsakkaan rakenteen ja raikkaan, aidon sekä aromikkaan maun. Tuoreus on taattu kun vihanneksemme saapuvat myyntikojuun suoraan puutarhalta tai lähituottajilta ilman turhia välikäsiä.

   AROMIT AURINGOSTA

Salaattimme ja vihanneksemme viljellään kesäisin muhevassa, matojen kuohkeuttamassa aidossa mullassa luonnollisen auringonvalon alla. Luonnollinen elinympäristö kypsyttää kasvimme muhkeiksi, antaa rapsakkaan rakenteen ja raikkaan, aidon maun. Tuoreus on taattu kun vihanneksemme saapuvat myyntikojuun suoraan puutarhalta tai lähituottajilta ilman turhia välikäsiä.

 

Sunnuntaibrunssin kevyt frittata (italialainen omeletti) antaa energiaa koko päiväksi.

 

 Raaka-aineet kahdelle:

  • 250 g parsaa
  • 1/2 punainen chili, siemenet poistettuna ja pilkottuna
  • 25 g Parmesan-juustoa raastettuna
  • 1 rkl silputtua ruohosipulia
  • 1 rkl öljyä
  • 3 munaa
  • 2 oksaa basilikaa silputtuna
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohje:

Pese parsat, ja kuori alin kolmasosa kuorimaveitsellä ja leikkaa kanta. Leikkaa parsa 2 cm:n pituisiksi paloiksi. 

Laita öljy paistinpannuun ja kaada joukkoon parsat ja chili ja anna niiden kypsyä lempeästi n. 10 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Sekoita munat kulhossa ja lisää joukkoon Parmesan-juusto ja basilika. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 

Kaada munaseos parsojen päälle ja kypsennä erittäin miedolla lämmöllä n. 5 - 7 minuuttia kunnes munakas eli frittata on kypsä. Leikkaa paloiksi ja koristele ruohosipulisilpulla ja tarjoile Sorrin pestyn salaattisekoituksen ja paahdetun tumman Reissumiehen kanssa.

Ps. jos haluat ilmavamman munakkaan, laita joukkoon ruokalusikallinen vettä yhtä munaa kohden.

Parsa fittata raaka-aineet

 

 

blank30

Terveyttä ravinnosta

Tiesitkö tämän salaateista?

 Tiesitkö, että 1 sangollinen salaattia vastaa 20 g silavaa?

Lue Lisää

Sorrin Facebook

Kauden reseptivinkki

Vinkit juhlien järjestämiseen

Juhlat tulossa? Turun kaupungin edustusemäntä Sanna Nordling kertoo työstään ja antaa vinkkejä juhlien järjestämiseen.

Lue Lisää

Mitä asiakkaat kertovat

"Salaattia pitää olla joka päivä saatavilla, muuten "menee hermot"." - Kirsi

"Rakastan salaattia. Kaikki salaattisekoitukset ovat hyviä. Nämä ovat auttaneet minua laihtumaan joka raskauden jälkeen 30kg." - Sanna-Mari

"Jes! Ei ole Sorrin salaatin voittanutta!" Leena

Liity salaattipostin piiriin

Haluatko tietää Sorrin ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ennen muita?
Liity Sorrin salaattiseikkailuun tästä »

Sorrin tuotteet löydät mm. seuraavista kaupoista

Kaikki Sorrin tuotteita myyvät kaupat ▼

kcm kupittaakcm lansikeskuskcm skanssikcm salo
kcm paivaranta
ksuper hirvensaloksuper kuninkojaksuper raisiocenterksuper mynamaki
ksuper lauttasaari
prisma itaharjuprisma lansikeskusprisma tampereentieprisma mylly
prisma piispanristiprisma halikkoprisma forssaprisma loimaa
prisma hameenlinna
smarket wiklundsmarket majakkarantasmarket lietosmarket naantali
smarket nousiainensmarket parainensmarket piikkiosmarket paimio
smarket plazasmarket perniosmarket lahti
stockmann turkustockmann helsinkistockmann vantaastockmann tapiola
stockmann itakeskus