phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

Sunnuntaibrunssin kevyt frittata (italialainen omeletti) antaa energiaa koko päiväksi.

 

 Raaka-aineet kahdelle:

  • 250 g parsaa
  • 1/2 punainen chili, siemenet poistettuna ja pilkottuna
  • 25 g Parmesan-juustoa raastettuna
  • 1 rkl silputtua ruohosipulia
  • 1 rkl öljyä
  • 3 munaa
  • 2 oksaa basilikaa silputtuna
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohje:

Pese parsat, ja kuori alin kolmasosa kuorimaveitsellä ja leikkaa kanta. Leikkaa parsa 2 cm:n pituisiksi paloiksi. 

Laita öljy paistinpannuun ja kaada joukkoon parsat ja chili ja anna niiden kypsyä lempeästi n. 10 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Sekoita munat kulhossa ja lisää joukkoon Parmesan-juusto ja basilika. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 

Kaada munaseos parsojen päälle ja kypsennä erittäin miedolla lämmöllä n. 5 - 7 minuuttia kunnes munakas eli frittata on kypsä. Leikkaa paloiksi ja koristele ruohosipulisilpulla ja tarjoile Sorrin pestyn salaattisekoituksen ja paahdetun tumman Reissumiehen kanssa.

Ps. jos haluat ilmavamman munakkaan, laita joukkoon ruokalusikallinen vettä yhtä munaa kohden.

Parsa fittata raaka-aineet