phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

Kyssäkaalicarpaccio on kevyt ja raikas alkupala tyttöjen kesäkesteihin. 

IMG 0377Tarvitset:

  • 1 kyssäkaali
  • oliviiöljyä
  • sitruunamehua ja sitruunankuorta ruohosipulia
  • sormisuolaa
  • mustapippuria

Ohjeet:

  • Leikkaa ruohosipuli hienoksi ja raasta sitruunankuorta 
  • Kuori kyssäkaali ja viipaloi ohuenohuiksi, käytä mandoliinia 
  • Nosta ohuet kyssäkaaliviipaleet tarjoiluvadille ja asettele ne kauniisti 
  • Lisää ruohosipuli 
  • Kaada päälle hieman oliiviöljyä ja purista sitruunanmehua 
  • Ripottele sormisuolaa, sitruunankuorta ja mustapippuria päälle 
  • Tarjoile alkuruokana 
  • Resepti: Johanna Westerback

Mehukas kyssäkaalicarpaccio, olkaa hyvät!