phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

Syksyn ruusut ovat vihreitä ja maistuvat kaalilta! Ruususen söpöjä, nam!  

IMG 0419

 

RUUSUKAALIPUOLIKKAAT

Näitä tarvitset:

  • noin 300 g keitettyjä ja puolitettuja ruusukaaleja 
  • 1 punasipuli
    1 valkosipulikynsi
  • 1 suomalainen omena
  • voita
    3 rkl kermaa
  • 1⁄2 tl suolaa 
  • mustapippuria 
  • timjamia

Tee näin:

  • koverra ruusukaalinpuolikkaat ja pilko sisus hienoksi, varo rikkomasta puolikkaita 
  • kuori ja leikkaa puna- ja valkosipuli pieniksi paloiksi 
  • kuori ja leikkaa omena samankokoisiin paloihin kuin punasipuli 
  • laita voinokare kuumaan paistinpannuun ja lisää ruusukaalisisus, punasipuli ja omena 
  • purista valkosipuli joukkoon ja paista miedolla lämmöllä 5 minuuttia 
  • lisää kerma ja anna kiehua pari minuuttia 
  • mausta suolalla ja mustapippurilla 
  • ota paistinpannu pois hellalta 
  • täytä ruusukaalipuolikkaat täytteellä 
  • koristele ja tarjoile 

Resepti Johanna Westerback