phone  +358 400 782 077       email   info(at)sorri.fi

phone +358 400 782 077 email info(at)sorri.fi
twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

twitterfacebookyoutubeinstagramPinterest

MARINOITU (PUNA)SIPULI - Anskun tapaan

Tarvitset:
  • 5 pientä punasipulia (salottisipuli toimii myös, tai mikä tahansa sipuli)
  • 0,5 dl extra virgine-oliiviöljyä
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 2-3 rkl luomuhunajaa
  • 3 ripausta Himalajan suolaa
  • vastarouhittua mustapippuria
Sekoita ainekset ja anna maustua astiassaan vähintään 4 tuntia tai yön yli.

PUNAJUURIPATEE

PUNAJUURIPATEE
  • 600 g punajuuria
  • ½ – 1 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • rakuunaa
  • mustapippuria
Marinointiin yrttejä ja sitruunamehua (etikkaa)

Lue lisää...

LOHITARTAR

Lohitartar
(kuudelle)
  • 300 g graavilohta tai puoliksi graavi-, puoliksi kylmäsavulohta
  • 1/2 nippua villirucolaa
  • haluttaessa pieni määrä (2-3 rkl)
  • sinappikastiketta tai majoneesia
  • rouhittua mustapippuria
  • tummaa saaristolaisleipää
  • koristeeksi kirsikkatomaatteja

Lue lisää...