Halusin lehtikaalista jotain rullattavaa tortillamaista ruokaa ja päätin kokeilla intialaista Chapatia. Se on riittävän pehmeä ja ohut rullattavaksi kylmänä. Kuten tavallista, haluan syödä terveellisesti ja paljon kasviksia, mutta en todellakaan käyttää aikaani sen tekemiseen.

Halusin lehtikaalista jotain rullattavaa tortillamaista ruokaa ja päätin kokeilla intialaista Chapatia. Se on riittävän pehmeä ja ohut rullattavaksi kylmänä. Kuten tavallista, haluan syödä terveellisesti ja paljon kasviksia, mutta en todellakaan käyttää aikaani sen tekemiseen.

Tulosta

Lehtikaalipesto-Chapati


  • Author: Suu salaatille!
Kertaa

Ainekset

Lehtikaalipesto-Chapati

  • Chapatia, saa kaupasta valmiina
  • Lehtikaalipesto, tee ohjeen mukaan
  • 1 pss Sorrin Mixiä
  • 2 dl punaista ja keltaista paprikaa pilkottuna
  • 1 pkt Patros-salaattijuustoa kuutioituna
  • taateleita pilkottuna, maun ja makeuden mukaan
  • lehtipersiljaa silputtuna, oman mieltymyksen mukaan

Lehtikaalipesto (n. 3 dl pestoa)

  • 1 pussi Sorrin lehtikaalia (120g)
  • 1 iso valkosipulinkynsi
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 2 dl hyvää kotimaista rypsiöljyä (Myssyfarmi, Neito)
  • sormisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

Aloita tekemällä lehtikaalipesto. Surauta lehtikaalipeston ainekset blenderissä ja voitele leipä lehtikaalipestolla. Lisää leivälle Sorrin Mixiä ja sen päälle paprikaa, taateleita, salaattijuustoa ja lehtipersiljaa. Kääri rullalle ja leikkaa puoliksi tai taita fajitaksen tapaan ja nauti. Nam. Meidän päämajan tyttöjen uusi lounassuosikki.


Vinkit

  • Lehtikaalipesto säilyy muutaman päivän jääkaapissa, joten ei haittaa vaikka teet kerralla enemmän.
  • Voit pilkkoa ainekset pieniin purkkeihin, näin voit tehdä lehtikaalirullia useampina päivinä.