Skip to main content

Haemme ripeää ja vastuullista elintarviketyöntekijää salaattileikkaamoomme.

 

Salaattia leikkaamossaTyö sisältää salaatin leikkaamisen ja pakkaamisen lisäksi prosessinvalvontaa.

Työssä tarvitset oppimishalua, joustamista, keskittymistä, tarkkuutta, nopeutta ja teknistä ymmärrystä.  Kiireen painaessa kestät painetta ja kannat vastuun työstäsi.

Työ tehdään pienellä porukalla ja siksi arvostamme ongelmanratkaisukykyäsi ja kykyäsi työskennellä itsenäisesti sekä tekemään päällekkäisiä työtehtäviä.

Työ on kausiluontoistaTyö on kausiluontoista huhtikuusta lokakuun loppuun (7kk). Teemme töitä yhdessä vuorossa neljänä päivänä viikossa: tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin. Päivien pituus voi vaihdella.

Aikaisempaa kokemusta emme vaadi, mutta toivomme, että hygieniapassin lisäksi sinulta löytyy halua ja tahto oppia käyttämään erilaisia koneita. Työskentely elintarvikkeiden parissa tai ammattikeittiössä lasketaan eduksi. Olet sitten opiskelija tai iäkkäämpi henkilö ja haluat tehdä töitä kesäisin ja talvella jotain muuta, olet etsimämme henkilö. Toivomme näet, että kerran opittuasi hommat, viihtyisit meillä useamman suven.

Työn alkamisesta voimme sopia yhdessä huomioiden  koronavirustilanteen tuomat muutokset markkinatilanteessa ja/tai toiminnassamme.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä Nina Sorriin sähköpostilla nina(at)sorri.fi ja kerro itsestäsi tai kysy lisää työtehtävästä. Työssä noudatamme puutarha-alan työehtosopimusta. Olemme iloisia, jos tulet joukkoomme. Käy katsomassa video salaatin leikkaamisesta ja pakkaamisesta. 

Sorri IsoMixi-pussi

Takaisin salaattiposteihin »