runsaastiyrttejäkuten basilikaa, minttua, sitruunatimjamia ja ruohosipulia
1rklomenaviinietikkaa
1rkloliiviöljyä
ripaussuolaa ja pippuria
Instructions
Kuori vesimeloni ja pilko se kuutioiksi. Leikkaa kukkakaali pieniksi nupuiksi. Ota varsi talteen ja säästä se seuraavaa ruokaa varten, sopii hyvin pataruokiin ja sosekeittoon.
Latvo basilikasta, mintusta ja sitruunatimjamista muutama oksa, ota ruohosipulia ja pilko yrtit hienoksi silpuksi.
Kääntele vesimelonikuutiot, kukkakaalinuput, yrtit ja loput mausteet yhteen isossa kulhossa. Käytä mieluiten tiivistä kannellista kulhoa, jotta lisuke on helppo ottaa mukaan piknikille. Anna tekeytyä jääkaapissa hetki ennen lähtöä, jotta maut tasoittuvat.
Tarjoile Sorrin IsoMixin kanssa. Jaa lisuke suoraan lautasille tai salaattipussiin, ja sekoita maut yhteen. Nauti!