Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kukkakaali-nuudelisalaatti
Tulosta
Pin
Ingredients
1
pussi
Sorrin IsoMixiä
1
riisinuudelipaketti
ruokailijoiden mukan
1
kunnon kokoinen kukkakaali
0,5
dl
(vegaanista) majoneesia
0,5
dl
(kasvipohjaista) hapanta jogurttia
esim. Plantin Greek Style
2
rkl
soijakastiketta
1
rkl
maapähkinävoita
kurkumaa ja pippuria
runsaasti
Sorrin yrttejä
basilika, thaibasilika, korianteri, minttu ja ruohosipuli
loraus
vaaleaa balsamicoa, lime- tai sitruunamehua
koristeeksi
Sorrin rucolaa,
vaikka se kuuluukin enemmän italialaiseen keittiöön
Instructions
Valmista riisinuudelit ohjeen mukaan ja huuhdo lopuksi kylmällä vedellä.
Pilko kukkakaali ja muut mieluisesi rouskuvat kasvikset pieniksi paloiksi.
Valmista seuraavaksi kastike sekoittamalla majoneesi ja jogurtti, soijakastike, maapähkinävoi, yrtit ja mausteet yhteen.
Kääntele kastike riisinuudelien ja kasvisten joukkoon. Lisää tarvittaessa soijakastiketta. Viimeistele Sorrin rucolalla.
Nauti nuudelisalaatti Sorrin IsoMixin kanssa. Voit lisätä ruokaisuutta annokseen sekoittamalla kikherneitä tai edamameja salaatin joukkoon.