Skip to main content

Kukkakaali-nuudeli-salaatti

Lempeää kukkakaalia kesäpöytään

Kukkakaali on yllättävän monipuolinen herkku, joka sopii monin eri tavoin valmistettavaksi. Kokeile vaihteeksi nuudeleiden kera tai lisää tähän vegaaniseen herkkuun papuja tuomaan lisää ruokaisuutta.

Kukkakaali-nuudelisalaatti

Aasialainen-nuudelikukkakaali-lisuke

Ingredients
 

  • 1 pussi Sorrin IsoMixiä
  • 1 riisinuudelipaketti ruokailijoiden mukan
  • 1 kunnon kokoinen kukkakaali
  • 0,5 dl (vegaanista) majoneesia
  • 0,5 dl (kasvipohjaista) hapanta jogurttia esim. Plantin Greek Style
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl maapähkinävoita
  • kurkumaa ja pippuria
  • runsaasti Sorrin yrttejä basilika, thaibasilika, korianteri, minttu ja ruohosipuli
  • loraus vaaleaa balsamicoa, lime- tai sitruunamehua
  • koristeeksi Sorrin rucolaa, vaikka se kuuluukin enemmän italialaiseen keittiöön

Instructions
 

  • Valmista riisinuudelit ohjeen mukaan ja huuhdo lopuksi kylmällä vedellä.
  • Pilko kukkakaali ja muut mieluisesi rouskuvat kasvikset pieniksi paloiksi.
  • Valmista seuraavaksi kastike sekoittamalla majoneesi ja jogurtti, soijakastike, maapähkinävoi, yrtit ja mausteet yhteen.
  • Kääntele kastike riisinuudelien ja kasvisten joukkoon. Lisää tarvittaessa soijakastiketta. Viimeistele Sorrin rucolalla.
  • Nauti nuudelisalaatti Sorrin IsoMixin kanssa. Voit lisätä ruokaisuutta annokseen sekoittamalla kikherneitä tai edamameja salaatin joukkoon.
Takaisin resepteihin »