40gcashew-pähkinöitätai muita vaaleita, kuorettomia pähkinöitä tai manteleita
2dlvettä
Instructions
Kyssäkaalikiusaus
Laita uuni lämpenemään 175 °C:seen.
Kuori ja suikaloi kyssäkaali ohuiksi, lyhyiksi tikuiksi. Kuori ja silppua sipuli.
Lado pienehköön uunivuokaan kyssäkaalitikut, sipulisilppu ja kinkkusuikaleet sekaisin. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoiita.
Tee mukakerma ja kaada se vuokaan suikaleiiden päälle. Laita laatikko uuniin tunniksi niiin, että kyssäkaalista tulee mukavan pehmeää. Peitä vuoka loppuvaiheessa foliolla, jos pinta uhkaa mennä liian tummaksi.
Mukakerma
Mittaa pähkinät tehosekoiittimeen ja laita se pyörimään pienelle teholle. Anna pähkinöiden rouhiintua jauhoksi.
Lisää pähkinäjauhoon vesi. Sulje kansi ja käännä teho isommalle. Anna seoksen pyöriä minuutin silkkisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.
Käytä juoksevampaa mukakermaa ruoanlaitossa ruokakerman tai kookosmaidon tapaan.