Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Notes
Smaller
Normal
Larger
Mansikka-vuohenjuustosalaatti balsamicokastikkeella
Mansikat, vuohenjuusto ja Sorrin IsoMixi ovat vuodesta toiseen takuuvarma, värikäs ja kesänmakuinen herkku. Kuulet kehuja ja nautinnollisia huokaisuja tarjotessasi tätä salaattia kesävieraillesi. Salaatti on myös oiva grilliruokien kaveri.
Tulosta
Pin
Ingredients
1
pussi
Sorrin IsoMixiä
1
pussi
Sorrin Rucolaa
2,5
dl
mansikoita
tai vadelmia
1
dl
mantelilastuja
tai saksanpähkinöitä tai auringonkukansiemeniä
2
pötköä
vuohenjuustoa
1
tl
hunajaa
ripaus hienoa merisuolaa
kesäsipulia
Instructions
Laita uunin grillivastus päälle 150 asteeseen.
Sekoita mantelilastut, juokseva hunaja ja sormisuola ja aseta ne uunipellille, joka on vuorattu leivinpaperilla.
Paahda 3-5 minuuttia ja kaada mantelit jäähtymään.
Nosta uunin lämpötila 200 asteeseen.
Siivuta vuohenjuustot
Sivele hunajalla siivutetut vuohenjuustot ja laita hetkeksi uuniin grillivastuksen alle.
Mikäli käytät saksanpähkinöitä, ne voi laittaa vasta tässä vaiheessa juuston päälle ja paahtaa yhtäaikaa.
Tämä on nopeaa toimintaa, joten varo polttamasta aineksia.
Ota juustot pois uunista ja anna jäähtyä hetkisen.
Kokoa salaatti lautasille tai kulhoon
Jaa salaatit ja rucolat lautasille.
Siivuta mansikat ja asettele ne salaattipohjan päälle.
Nosta paahdetut vuohenjuustot salaatin päälle.
Koristele paahdetuilla manteleilla ja kesäsipulisiivuilla.
Lisää maun mukaan balsamico-siirappia päälle.
Notes
Helppoa vaihtelua
Vaihda mansikoiden tilalle vadelmia tai mustikoita. Mantelilastujen tilalla voit käyttää erilaisia siemeniä tai saksanpähkinöitä.