150-200gfetajuustoa (Apetina tai Violife kreikkalainen juusto tai Porlammin salaattikuutiot)
hyppysellinen suolaa ja pippuria mausteeksi
oliiviöljyätai käytä fetajuuston maustekastike
Instructions
Kuutioi ainekset.
Rakenna salaatti suoraan lautasille laittamalla pohjaksi IsoMixiä ja lisää muut ainekset päälle.
Salaattikulhoon tehdessä lisää kaikki pilkotut aineet kulhon pohjalle, myös fetassa mahdollisesti ollut makuöljy. Juuri ennen tarjoilua kaada päälle pussillinen IsoMixiä ja lisää tarvittaessa hitusen oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita ympäri.
Notes
Oliivit sopivat fetasalaattiin. Toiset eivät pidä niistä ja toisaalta niitä ei myöskään tarvita. Jos kuitenkin rakastat oliiveja, niin lisää ihmeessä niitä tai tarjoile erikseen. Antavathan ne kivaa kirpeytttä salaattiin!