Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Seesami-inkivääri salaatinkastike
Seesami-inkiväärikastike on paksuhkoa kastiketta, jolla saat pähkinäistä pirteyttä erilaisiin salaattiruokiin, sopii myös lihalle. Sivele kastiketta salaatinteon loppuvaiheessa salaatinlehdille.
Tulosta
Pin
Ingredients
3
rkl
pehmeää tahinia
2
rkl
seesamiöljyä
2
rkl
riisiviinietikkaa
1
rkl
tamaria
tai muuta soijaa
1
tl
inkivääriraastetta
voit käyttää purkista valmista raastetta
1
tl
vaahterasiirappia tai hunajaa
1-3
rkl
vettä
ohenna tarvittaessa käyttämällä vettä
Instructions
Vispaa pienessä kulhossa tahini, seesamiöljy, viinietikka, tamari, inkivääri, siirappi ja 1 rkl vettä.
Mikäli kastike on liian paksu, lisää 1 -2 ruokalusikallista vettä, niin että saat kastikkeesta juoksevaa.
Parhaan tuloksen saavuttamisesksi käytä pehmeää, juoksevaa ja tuoretta tahinia, ei kivikovaa, jota voi olla purkin pohjalla.