Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. 1 osa ryynejä/2 osaa vettä. Muista huuhdella ryynit huolellisesti ennen keittämistä, muuten niihin jää paha maku.
Pilko Sorrin lehtikaali todella pieneksi. Halutessasi sekoita joukkoon pieneksi pilkottu Sorrin Rucola.
Pilko joukkoon värikkäitä paprikoita tuomaan väriä ja rapsakkuutta.
Lisää joukkoon auringonkukansiemenet ja rusinat.
Mausta sormisuolalla ja lisää sitruunaöljyä maun mukaan.
Notes
Mikäli et ehdi keittää kvinoaa, jätä se pois. Toinen vaihtoehto on keittää kvinoaa koko pakkaus kerralla ja pakastaa valmis kvinoa annospusseihin. Kvinoa on kätevä lisä, kun haluaa tehdä ruokaisan salaatin. Mikäli et pidä rusinoista, käytä kuivattuja aprikooseja, taateleita tai karpaloita. Etelän hedelmistä pitävät kokeilevat kuivattua banaania tai mangoa. Usko tai älä, saat mielenkiintoisia ja jännittäviä komboja makunystyröille.