Skip to main content

Lehtikaali-kvinoa-salaatti

Suolaista ja makeaa

Jos et tiedä, pidätkö lehtikaalista vai et, niin nyt kannattaa kokeilla tätä takuuvarmasti maistuvaa lehtikaalisalaattia!

Sorrin lehtikaali-kvinoa-salaatti

Tämä suolaisenmakea lehtikaalisalaatti valmistuu nopeasti ja maistuu useimmille.
kvinoa_lehtikaali_salaattia _kulhossa

Ingredients
 

  • 2 dl valmista kvinoaa
  • 1 pussi Sorrin lehtikaali
  • 1 pss Sorrin Rucola ei välttämätön
  • 1 paprika
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 1 dl rusinoita
  • sitruunaöljyä tai Myssyfarmin rypsiöljyä
  • sormisuolaa

Instructions
 

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. 1 osa ryynejä/2 osaa vettä. Muista huuhdella ryynit huolellisesti ennen keittämistä, muuten niihin jää paha maku.
  • Pilko Sorrin lehtikaali todella pieneksi. Halutessasi sekoita joukkoon pieneksi pilkottu Sorrin Rucola.
  • Pilko joukkoon värikkäitä paprikoita tuomaan väriä ja rapsakkuutta.
  • Lisää joukkoon auringonkukansiemenet ja rusinat.
  • Mausta sormisuolalla ja lisää sitruunaöljyä maun mukaan.

Notes

Mikäli et ehdi keittää kvinoaa, jätä se pois. Toinen vaihtoehto on keittää kvinoaa koko pakkaus kerralla ja pakastaa valmis kvinoa annospusseihin. Kvinoa on kätevä lisä, kun haluaa tehdä ruokaisan salaatin. 
Mikäli et pidä rusinoista, käytä kuivattuja aprikooseja, taateleita tai karpaloita. Etelän hedelmistä pitävät kokeilevat kuivattua banaania tai mangoa. Usko tai älä, saat mielenkiintoisia ja jännittäviä komboja makunystyröille.
Takaisin resepteihin »