Sorri Turun Kauppatorilla

Haluatko kokea kesäpäivän elämyksen kaikilla aisteillasi? Ostoksilla käynti torin vilinässä on elämys vailla vertaa! Väriä ja tuoksuja riittää ja sielu lepää torin tunnelmassa. Tänä kesänä voit myös kuulostella ja ihmetellä toriremontin etenemistä.

TURUN KAUPPATORIN HELMI
Näin ovat asiakkaamme nimenneet viettelevän myyntipisteemme torilla. Olemme äärimmäisen ylpeitä nimityksestä. Kaunis esillepano on kunnianosoituksemme sinulle ja tuotteiden tuoreus on itsestäänselvyys. Haluamme tarjota sinulle kesän parhaita makuelämyksiä. Olemme Turun kauppatorilla sinua varten!

Tutustu torivalikoimaan! »
Sorrin toritiski

SALAATTEJA JA KASVIKSIA SATOKAUDEN MUKAAN

Tuotevalikoimamme muuttuu kauden edetessä; aikaisin keväällä on tarjolla salaatteja, yrttejä ja kevätsipuleita. Parhaan satokauden aikaan kesällä korit notkuvat tuoreista vihanneksista ja niiden herkulliset värit tarjoavat silmänruokaa jo ostoksilla ollessa. Raikkaita makuja saa pitkälle syksyyn. Autamme mielellämme tuotteiden käyttöön ja säilytykseen liittyvissä kysymyksissä.

Kauppatori avoinna! »

ÄLÄ ANNA TORIREMONTIN HÄIRITÄ - LÖYDÄT MEIDÄT KYLLÄ!

AUKIOLOAJAT:
Syyskuusta alkaen olemme palveluksessanne torilla torstaisin ja lauantaisin klo 8.30 – 14.30. Perjantaisin klo 8 – 15.30 ja maanantaista keskiviikkoon olemme suljettu.

Muistathan turvavälit.

AJO-OHJEET TORILLE:
Suosittelemme, että pysäköit autosi Louheen. Kadunvarsipysäköintejä löytyy parhaiten Aurakadun yläpäästä, Wiklundin edestä Eerikinkadulta, Puutarhakadulta ja Maariankadulta. Tai tule bussilla, pyöräillen tai kävellen!

Navigoi Louheen »