Skip to main content

Toimintamme

Olemme Turun Maariassa toimiva koti- ja ammattikeittiöitä palveleva salaattitalo. Salaatinkasvatus tapahtuu kestävästi, satokauden ehdoilla, luonnollisessa maaperässä ja auringonvalossa. Pilkomme ja pesemme puhtaiksi itse viljelemiämme salaatteja fiksuun ja helppoon salaatinsyömiseen sekä pakkaamme asiakkaillemme kokonaisia, tuoreita, raikkaita ja maukkaita ykkösluokan erikoissalaatinkeriä terveelliseen ja monipuoliseen ruoanlaittoon. Myynti tapahtuu tukkureiden kautta vähittäiskaupoille ja ravintoloille. Turun kauppatorilla myymme keväästä syksyyn salaattejamme ja muita vihanneksia.

Kierrätys »
Salaatti tehdas
Sorri IsoMixi-pussi

MITEN LAJITTELEN JA KIERRÄTÄN SORRIN SALAATTIPUSSIT?

Sorrin salaattipusseissa oleva musta väri on painettu, eli sen voi surutta laittaa muovinkeräykseen. Huomioi kuitenkin, että muovipussit saattavat olla useamman viikon keräilyastiassa, joten ne saattavat alkaa haisemaan, jos niissä on ruoanjätteitä tai vettä. Siksi on hyvä, jos pyyhkäiset pussin ennen kierrätykseen laittoa. Likaiset ja öljyiset pussit lajitellaan sekajätteeseen. On hienoa, että huolehdit kierrätyksestä!

Puhtaasti kotimainen »

PUHTAASTI KOTIMAINEN

Sorri Mix’it tuotteilla on puhtaasti kotimainen sirkkalehtimerkki, joka takaa tuotteiden 100% kotimaisuuden ja korkean laadun. Sirkkalehtimerkki asettaa laatuvaatimuksia tuotteille, viljelijöille ja pakkaamoille. Tunnusta tuotteissaan käyttävät viljelijät ja pakkaamot sitoutuvat noudattamaan Laatutarha-ohjeistoa, jossa kiinnitetään erityistä huomiota tuotteiden turvallisuuteen, tuotannon ympäristövaikutuksiin ja henkilökunnan hyvinvointiin. Suosimalla kotimaassa viljeltyjä vihanneksia tuet myös kotimaista työllisyyttä ja hyvinvointia.

SIRKKALEHTIMERKKI

Kotimaiset Kasvikset ry:n sirkkalehtimerkki on suomalaisten puutarhatuotteiden – vihannesten, marjojen, hedelmien, kukkien sekä taimistotuotteiden ja ruokaperunan tuotemerkki. Sirkkalehtimerkki on ainoa merkki, joka takaa tuotteen kotimaisuuden. Myös tuotteiden laatu on korkea: sirkkalehtimerkkiä saa käyttää vain ekstra- tai ykkösluokan tuotteissa.

OIVA RAPORTTI

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta ja hygienian tasoa. Vihannespakkaamot ja toripisteet tarkistetaan noin kahden vuoden välein ilman ennakkoilmoitusta.

Lue salaattitehtaamme Oiva raportti tästä »
Lue toripisteemme Oiva raportti tästä »
www.oivahymy.fi

RUOKAHÄVIKKIÄ VASTAAN

Auta meitä pelastamaan maailma salaatti tai kaksi kerrallaan. Ruokahävikki on merkittävä yhteiskunnallinen ympäristöhaaste ja siksi Sorrin Puutarhan torikojun tuotteita on nyt saatavilla ResQ-palvelussa. Voit ladata sovelluksen näppärästi mobiililaitteeseen. Löydät tarjonnastamme salaattien lisäksi myös muita hävikkiuhan alla olevia, kuitenkin täysin syömäkelpoisia kasviksia.