Skip to main content

Jättirapu-mangosalaatti

Jättirapusalaatti mangolla ja sinihomejuustolla

Chef Teemu
Opiskelijat kehittelivät Sorrin valmiiksi pestyn ja pilkotun salaattisekoituksen ympärille herkullisia annoksia. Tässä Chef Teemun resepti, jossa yhdistyvät makea mango, voimakas homejuusto ja herkulliset jättiravunpyrstöt.
Jättirapusalaatti

Ingredients
 

  • 1 pussi Sorrin IsoMixiä
  • 1 mango käytä halutessasi säilykemangoa
  • 200 g jättiravunpyrstöjä
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kurkku
  • 100 g valko-/sinihomejuustoa
  • puolikas puntti ruohosipulia
  • 3 salottisipulia
  • sitruunaöljyä

Instructions
 

  • Kaada Sorrin IsoMixi salaattisekoitus kulhoon ja sekoita joukkoon öljyä.
  • Kuori ja kuutioi mango, kurkku ja sipuli. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
  • Nostele mango, kurkku, tomaatit ja sipuli salaatin päälle.
  • Murenna juusto joukkoon.
  • Paista jättiravunpyrstöt kuumalla pannulla öljyssä nopeasti kypsiksi, lisää pannulle ruohosipulia ja suolaa, sekoita ja nostele salaatin päälle. Kesäkokkaaja tietysti grillaa ravut.
  • Tarjoile ja nauti!
Takaisin resepteihin »