Jättirapusalaatti mangolla ja sinihomejuustolla
Opiskelijat kehittelivät Sorrin valmiiksi pestyn ja pilkotun salaattisekoituksen ympärille herkullisia annoksia. Tässä Chef Teemun resepti, jossa yhdistyvät makea mango, voimakas homejuusto ja herkulliset jättiravunpyrstöt.
Ingredients
- 1 pussi Sorrin IsoMixiä
- 1 mango käytä halutessasi säilykemangoa
- 200 g jättiravunpyrstöjä
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 kurkku
- 100 g valko-/sinihomejuustoa
- puolikas puntti ruohosipulia
- 3 salottisipulia
- sitruunaöljyä
Instructions
- Kaada Sorrin IsoMixi salaattisekoitus kulhoon ja sekoita joukkoon öljyä.
- Kuori ja kuutioi mango, kurkku ja sipuli. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Nostele mango, kurkku, tomaatit ja sipuli salaatin päälle.
- Murenna juusto joukkoon.
- Paista jättiravunpyrstöt kuumalla pannulla öljyssä nopeasti kypsiksi, lisää pannulle ruohosipulia ja suolaa, sekoita ja nostele salaatin päälle. Kesäkokkaaja tietysti grillaa ravut.
- Tarjoile ja nauti!
Takaisin resepteihin »