Tämän ruokaisan salaatin täytteet paahdetaan uunissa rapeiksi. Valitse itsellesi sopiva proteiinin lähde ja suosikkivihanneksesi, pyöräytä ne mausteissa ja laita uuniin paistumaan!
Kikherne-kukkakaali-salaatti
Ingredients
Uunissa paahdettavaksi
- 1 kukkakaali
- 1 prk kikherneitä 380g suolaliemessä
- kurkumaa
- kanelia
- mustapippuria
- cayennepippuria
- garam masala -mausteseosta
- öljyä
Salaattiin
- 1 pussi Sorrin IsoMixiä
- 1 pussi Sorrin Rucolaa
- marinoitua hunajanaurista
- kurkkua ja muita kauden kasviksia
- balsamicoa ja sitruunaöljyä
Instructions
- Paloittele kukkakaali pieniksi paloiksi. Valuta ja huuhtele kikherneiden liemi pois.
- Sekoita kukkakaalin ja kikherneiden joukkoon mausteet ja loraus öljyä.
- Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Valmistele salaattipohja kulhoon tai suoraan lautasille. Tarjoile valmiiksi pesty ja pilkottu salaattisekoitus ja rucola, pilko joukkoon kasviksia ja lorauta päälle balsamicoa ja sitruunaista öljyä.
- Asettele kukkakaalit ja kikherneet annosten päälle. Tämän salaatin kanssa sopii hyvin myös majoneesi-, jogurtti- tai kermaviilipohjaiset kastikkeet. Nauti!
Kokeile myös näitä...
Sorrin torikojun suloiset broccoliinit ja fiorinot suorastaan hyppivät uunipellille! Ne ovat juuri sopivan kokoisia uuniin sellaisenaan ja maistuvat parhaalta valkosipulin kanssa paahdettuna.
Takaisin resepteihin »