Skip to main content

Paahdettu kikherne-kukkakaali-salaatti

Tämän ruokaisan salaatin täytteet paahdetaan uunissa rapeiksi. Valitse itsellesi sopiva proteiinin lähde ja suosikkivihanneksesi, pyöräytä ne mausteissa ja laita uuniin paistumaan!

Kikherne-kukkakaali-salaatti

Kukkakaali-kikhernesalaatti

Ingredients
 

Uunissa paahdettavaksi

  • 1 kukkakaali
  • 1 prk kikherneitä 380g suolaliemessä
  • kurkumaa
  • kanelia
  • mustapippuria
  • cayennepippuria
  • garam masala -mausteseosta
  • öljyä

Salaattiin

  • 1 pussi Sorrin IsoMixiä
  • 1 pussi Sorrin Rucolaa
  • marinoitua hunajanaurista
  • kurkkua ja muita kauden kasviksia
  • balsamicoa ja sitruunaöljyä

Instructions
 

  • Paloittele kukkakaali pieniksi paloiksi. Valuta ja huuhtele kikherneiden liemi pois.
    Kukkakaalia
  • Sekoita kukkakaalin ja kikherneiden joukkoon mausteet ja loraus öljyä.
    Maustetut kikherneet, IsoMixi, Rucola ja kukkakaali
  • Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
    Kukkakaalia ja kikherneitä uunipellillä
  • Valmistele salaattipohja kulhoon tai suoraan lautasille. Tarjoile valmiiksi pesty ja pilkottu salaattisekoitus ja rucola, pilko joukkoon kasviksia ja lorauta päälle balsamicoa ja sitruunaista öljyä.
    Sorrin Rucola
  • Asettele kukkakaalit ja kikherneet annosten päälle. Tämän salaatin kanssa sopii hyvin myös majoneesi-, jogurtti- tai kermaviilipohjaiset kastikkeet. Nauti!
    Kukkakaali-kikhernesalaatti

Kokeile myös näitä...

Sorrin torikojun suloiset broccoliinit ja fiorinot suorastaan hyppivät uunipellille! Ne ovat juuri sopivan kokoisia uuniin sellaisenaan ja maistuvat parhaalta valkosipulin kanssa paahdettuna.

Broccoliini ja fiorino
Takaisin resepteihin »