Persikkainen parmankinkkusalaatti sopii kevääseen
Helppo ja ylellinen parmankinkkusalaatti sopii alkusalaatiksi. Makeaa hedelmää ja suolaista parmankinkkua, lisänä Sorrin maukasta salaattia, kepeän keväistä, nam!
Persikkainen parmankinkkusalaatti
Opiskelijat kehittelivät Sorrin valmiiksi pestyn ja pilkotun salaattisekoituksen ympärille herkullisia annoksia. Tässä Chef Suviannan resepti.
Ingredients
- 1 pussi Sorrin IsoMixiä
- 1 pussi Sorrin Rucolaa
- 100 g parmankinkkua
- 1 tlk persikkaa
- 2 tomaattia
- 1 avokado
- paahdettuja pinjansiemeniä
- mustapippuriöljyä
Instructions
- Kaada Sorrin IsoMixi ja Rucola laakealle vadille ja sekoita.
- Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Valuta persikat ja viipaloi ne. Halkaise ja poista avokadosta kivi ja viipaloi. Ripottele tomaatin, persikan ja avokadon viipaleet salaatin päälle.
- Tee parmankinkusta kauniita ruusukkeita ja lisää ne salaatin päälle. Paahda pinjansiemenet kuivalla panulla niin kauan, että saavat kauniin ruskean värin ja lisää salaattiin.
- Lopuksi kaada päälle öljyä ja nauti hyvässä seurassa!
Takaisin resepteihin »