Tuhti salaatti kukka- ja parsakaalista
Etsitkö jotain täyttävää salaattia, josta miehetkin tykkää? Salaattia, joka tehdään päivää ennen juhlia? Tämä salaatti on maukas tarjottava illanistujaisiin. Parasta on, että se on parhaimmillaan yön yli maustuneena.
Pietan Amerikansalaatti

Ingredients
- 1 kukkakaali
- 1 parsakaalii
- 1 pieni sipuli
- 1-2 pkt Amerikan pekonia
- Heinz majoneesia
- 1 rkl valkoista balsamicoa / viinietikkaa
- 1 rkl sokeria
- Parmesan-juustoa raasteena
Instructions
- Irrota pestystä kukkakaalista ja parsasta kukinnot. Mitä pienemmäksi ne saat, sen parempi.
- Pilko joukkoon sipuli.
- Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista. Anna pekonin jäähtyä ja valuta rasva.
- Sekoita kukintojen joukkoon majoneesia sen verran, että se sitoo muut aineet kokonaisuudeksi.
- Lisää maun mukaan balsamicoa / viinietikkaa, sokeria ja Parmesaani-raastetta noin kupillinen tai maun mukaan.
- Anna salaatin maustua yön yli, silloin se on parhaimmillaan.
Notes
Tämä salaatti sopii hyvin äijäporukoillekin, se on sen verran tuhti salaatti. Vesa Sorrin sanoin: "Älyttömän hyvää!"
Kokeile tarjota salaattia sulkasalaatista eli salaatinlehtitacokuoresta.
Eikö pekoni maistu...
Kokeile parmesanin tilalla oluthiivahiutaleita, tee vegaanimajo ja käytä härkistä tai paahdettuja kik-herneitä pekonin tilalla!
Takaisin resepteihin »
Yksi kommentti