Skip to main content

Pietan Amerikansalaatti kukka- ja parsakaalista

Tuhti salaatti kukka- ja parsakaalista

Etsitkö jotain täyttävää salaattia, josta miehetkin tykkää? Salaattia, joka tehdään päivää ennen juhlia? Tämä salaatti on maukas tarjottava illanistujaisiin. Parasta on, että se on parhaimmillaan yön yli maustuneena.

Pietan Amerikansalaatti

kukkakaali parsakaali

Ingredients
 

  • 1 kukkakaali
  • 1 parsakaalii
  • 1 pieni sipuli
  • 1-2 pkt Amerikan pekonia
  • Heinz majoneesia
  • 1 rkl valkoista balsamicoa / viinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • Parmesan-juustoa raasteena

Instructions
 

  • Irrota pestystä kukkakaalista ja parsasta kukinnot. Mitä pienemmäksi ne saat, sen parempi.
  • Pilko joukkoon sipuli.
  • Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista. Anna pekonin jäähtyä ja valuta rasva.
  • Sekoita kukintojen joukkoon majoneesia sen verran, että se sitoo muut aineet kokonaisuudeksi.
  • Lisää maun mukaan balsamicoa / viinietikkaa, sokeria ja Parmesaani-raastetta noin kupillinen tai maun mukaan.
  • Anna salaatin maustua yön yli, silloin se on parhaimmillaan.

Notes

Tämä salaatti sopii hyvin äijäporukoillekin, se on sen verran tuhti salaatti. Vesa Sorrin sanoin: "Älyttömän hyvää!"
Kokeile tarjota salaattia sulkasalaatista eli salaatinlehtitacokuoresta.

Eikö pekoni maistu...

Kokeile parmesanin tilalla oluthiivahiutaleita, tee vegaanimajo ja käytä härkistä tai paahdettuja kik-herneitä pekonin tilalla!

Takaisin resepteihin »