Skip to main content

Meille on tärkeintä, että voimme tarjota sinulle raikkaan ja maukkaan sesonkisalaatin lisäksi arjen ajansäästöä ja helppoutta terveelliseen ruoanlaittoon.

Uusi IsoMixi-pussimme on entistäkin informatiivisempi.

PESTY JA KÄYTTÖVALMIS lukevat suurin kirjaimin IsoMixi-pussin etupuolella. Pussi auki ja kaada suoraan lautaselle, kulhoon tai laita salaattia leivän päälle.

Jääkaappien tilat ovat rajalliset ja Sorrin kokonaiset salaatit ovat niin isoja, että on fiksumpaa ostaa kolme lajiketta yhdessä pussissa. IsoMixin sisältämät kolmen salaattilajikkeeen jääsalaatin, punaisen- ja vihreän makean friseen kuvat näkyvät pussissa. Fiksua, eikö totta?

Sirkkalehtilippu kertoo puhtaasta suomalaisuudesta ja ykköslaadusta. Korkea laatu on meille sydämen asia. Viljelemme perinteisesti luonnon kiertokulkua noudattaen. Emme halua viljellä salaattia lämmitystä vaativissa kasvihuoneissa, emmekä kasvattaa niitä kasvuliemissä tai lasivillassa. Meistä kesällä, aidossa maapohjassa ja auringonvalossa kasvava salaatti on vaan niin parasta. Siksi olemme sesonkituottaja. Ilmoista riippuen meidät löytää kaupoista toukokuusta lokakuun loppuun.

Vastuullisuus on muutenkin meille tärkeää. Kierrätysmerkki pussissa kertoo pussimateriaalin kierrätysmahdollisuudesta. Käytetyn pussin voit laittaa muovinkierrätysastiaan.

Muutakin tärkeää informaatiota löydät pussista, kuten paino ja parasta ennen päiväys, joka on lain mukaan aidosti pestyissä salaateissa.

Uuden pussimateriaalin ansiosta pussin sisälle ei muodostu kosteutta ja salaatti pysyy raikkaana. Pussi on läpinäkyvä molemmilta puolilta, näin voi myös itse tarkistaa laadun.

Toivottavasti pidät uudistuksestamme, teimme sen sinua varten!

Takaisin salaattiposteihin »