Skip to main content

Sorrin pesty, käyttövalmis Rucola löytyy nyt kaupoista täysin uudessa pussissa. Pussi auki ja kaada suoraan pizzan päälle tai tomaatti-mozzarella salaattiin tai Vitello Tonnato -leivän väliin. Pippurinen ja pähkinäinen Rucola on tomaattien ja juustojen kaveri ja moni käyttääkin rucolaa päivittäin.

Uusi pussi on informatiivinen. PESTY JA KÄYTTÖVALMIS lukevat suurin kirjaimin Rucola-pussin etupuolella. Sirkkalehtilippu pussissa kertoo puhtaasta suomalaisuudesta ja ykköslaadusta, joten voit turvallisesti ja huoletta käyttää rucolaamme.

Kierrätysmerkki pussissa kertoo pussimateriaalin kierrätysmahdollisuudesta. Käytetyn pussin voit laittaa muovinkierrätysastiaan.

Muutakin tärkeää informaatiota löydät pussista, kuten paino ja parasta ennen päiväys, joka vaaditaan pestyyn rucolaan. Kannattaa olla tarkkana, sillä esimerkiksi monen tuottajan rucolassa ei ole parasta ennen päiväystä, jolloin se on pestävä ennen käyttöä.

Oletko huomannut, että pesemätön, ulkolainen rucola on monasti hiekkaisaa? Ja sitten itse pesten rucolaa on vaikea saada kuivaksi. Sorrin pestyssä rucolassa näitä ongelmia ei ole, siksi haluamme tarjota niitä sinulle pestyinä.

Uuden pussimateriaalin ansiosta pussin sisälle ei muodostu kosteutta ja rucola pysyy raikkaana. Pussi on läpinäkyvä molemmilta puolilta, näin voit myös itse tarkistaa laadun.

Ilmoista riippuen löydät Sorrin rucolaa kaupoista toukokuusta lokakuun loppuun.

”Päästä minut valloilleen, käytä minua ruoanlaitossa”, pyytää villi ja vapaa rucola.

Sorrin Rucola
Takaisin salaattiposteihin »