Skip to main content

Haemme Annen ja Elinan työkaveriksi ripeää ja vastuullista elintarviketyöntekijää salaattileikkaamoomme.  Työtä tehdään pienellä porukalla ja siksi arvostamme, että omaat ongelmanratkaisukykyä ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja olet kyvykäs tekemään päällekkäisiä työtehtäviä.

Työ on kausiluontoista huhtikuusta lokakuun loppuun (7kk) Teemme töitä yhdessä vuorossa neljänä päivänä viikossa: tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin. Päivien pituus voi vaihdella.

Aikaisempaa kokemusta emme vaadi, mutta toivomme sinulta kiinnostusta, halua ja tahtoa oppia käyttämään erilaisia koneita. Työskentely elintarvikkeiden parissa tai ammattikeittiössä lasketaan eduksi. Olet sitten opiskelija tai iäkkäämpi henkilö, ja haluat tehdä kesäisin töitä ja talvella jotain muuta, olet etsimämme henkilö. Toivomme näet, että kerran opittuasi hommat, viihtyisit meillä useamman suven.

Työn alkamisesta voimme sopia yhdessä huomioiden  koronavirustilanteen tuomat muutokset markkinatilanteessa ja/tai toiminnassamme.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Nina Sorriin sähköpostilla nina@sorri.fi ja kerro itsestäsi tai kysy lisää työtehtävästä.

Takaisin salaattiposteihin »